m

Haarstyling

Veelbelovende uitmuntendheid in alles wat we doen. Kom en probeer het!

Anti-aging kapsels

Beter dan botox!

Je bent nooit te oud om jezelf opnieuw uit te vinden ! of je nu jong bent en wil experimenteren, of oud en avontuurlijk. Gedraag je naar je leeftijd, of juist niet! Zoek je eigen look, ongeacht in welke levensfase je bent. Hair-expert Ria helpt vrouwen om er mooier uit te zien en zich ook mooier te voelen.

De kapsels zijn trendy maar tegelijkertijd ook: anti-aging. Halflang haar is dé trend en pony’s zijn in.

Bob-stijl en de sterren: de sterren houden er ook wel van.

Victoria Beckham

Victoria Beckhams kapsel kreeg intussen reeds de naam ‘de POB’ in Groot-Brittannië. ‘Pob’ is een samentrekking van bob en Victoria Beckham Spice Girl naam ‘Posh’.

De Bob is de ideale snit voor (bijna) alle kopjes
De bob vraagt ook weinig van de haarstructuur. De bob-stijl kan zelfs fijn haar omtoveren in een prachtig kapsel. Golven en gematigde krullen zijn ook geschikt voor de nieuwe speelse bobs.

Tien jaar jonger met het juiste (anti-aging) kapsel (beter dan botox!)

De bob is één van de meest populaire kapsels ter wereld

Mensen houden van het dragen van de bob omdat de stijl eenvoudig, maar niet vierkant is, kort maar nog steeds variabel. Tegenwoordig hoort het bob kapsel met de schuin geknipte zijde bij de bob kapsels.

Met de juiste snit is de bob gemakkelijk te onderhouden. (een kortere bob om de vier weken en een langere bob ongeveer om de zes tot acht weken).
In de oorspronkelijke vorm van de bob is het haar ongeveer op kin-lengte met duidelijk gedefinieerde contouren. In de loop der jaren is de haarlengte meer gevarieerd: ze kan nu variëren van oorlel tot schouderlengte. Dit betekent dat je optimaal de stijl kan aanpassen aan de verhoudingen van je gezicht. Dit geldt vooral voor de nieuwste bob interpretaties met schuin geknipte zijde.

Als je gezicht eerder aan de lange kant is, kies je best voor een zo kort mogelijke bob. Hierdoor zal je gelaat vierkanter lijken. Een bob met zachte lijnen werkt het beste voor gebeitelde gezichtscontouren. Een rond gezicht ziet er het beste uit met een langere bobsnit met weinig volume aan de zijkanten van je gezicht.

Anti-aging

Laat uw haar spreken!

De haartrends zijn vlot, pittig én ook nog eens verjongend

Tien jaar jonger met het juiste (anti-aging) kapsel (beter dan botox!)

De bob is één van de meest populaire kapsels ter wereld

De haartrends  zijn vlot, pittig én ook nog eens verjongend. Halflange kapsels – bob en lob kapsels – zijn namelijk nog steeds de grote winnaar. En toeval wil dat halflang haar de meest flatterende haarlengte voor 40-plussers is! Dat is mooi meegenomen.

 

Al ruim 20 jaar staat Ria paraat met haar kennis over haar. Na een uitvoerige analyse van je haarstructuur, je gezichtsvorm en het antwoord op je verlangen zet Ria de schaar met de nodige vakkennis in je lokken.

Waarom is het interessant om  langs te komen bij Kapsalon Ria ?

  • Professioneel haar knippen
  • Een verassende trendy snit
  • Een piekfijne brushing, steil, gekruld, met of zonder volume, nonchalant
  • Een alledaags of eerder een ietsje méér kapsel
  • Niet zomaar ’n kapsel… üw kapsel
  • Uw haar is de kroon die je nooit afneemt
  • Je niet radicaal moet veranderen om jezelf mooier te maken

Je word  vrolijk van je kapsel als het past bij wie je vanbinnen bent. Het karakter en de bijzonderheden van de vrouw maken de ‘mode’ prachtig.

 

Een haarstijl vinden die op je lijf geschreven is? Dat is super want Ria helpt je graag! Ze runt haar gezellige kapsalon in Sint-Lenaarts, een deelgemeente van Brecht.

Ria is een erkend haarexpert en zet de gezondheid van je haar met stip op één. Als toekomst bewuste zaak gebruikt ze natuurlijke haarproducten met een ecologisch kwaliteitslabel. Dit betekent dat de producten zijn onderworpen aan strenge ecologische vereisten en alle plantaardige extracten zijn 100% biologisch (in tegenstelling tot andere standaarden die slechts 95% of zelfs minder hebben als vereiste).

Ook met een kort kapsel kan je er super vrouwelijk en zéér verleidelijk uit blijven zien. Je kunt immers ook met een kort kapsel alle kanten op, een eigen unieke uitstraling, je eigen look creëren. Je zou zelfs voor een heel speels en rommelig kapsel kunnen kiezen dat er elke dag weer anders uitziet.
Wie binnenwandelt bij Ria in haar kapperszaak mag zich voorbereiden op een warme, spontane & vriendelijke sfeer. Een topservice is de basis van je bezoek.

Bijzonderheden aan een gepersonaliseerde look:
• Maakt het uniek zijn
• Versterkt Je uitstraling
• Bepaalt hoe je je voelt
• Heeft invloed op je zelfzekerheid
• Je kan trendsetter, trendvolger of hip zijn
• Je kapsel verteld hoe je wil overkomen (streng, lief….)

Wil jij zonder snijden een mooiere versie van je gelaat?

Veelgestelde vragen

Korte kapsels vragen een andere benadering dan lange haren. Een veel gemaakte fout is dat je teveel product gebruikt. Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor producten die Ria adviseert voor kort haar.

Het klinkt misschien vreemd, maar inderdaad kort haar moet je vaker wassen. Doordat het haar korter is zal de olie die in de haarwortels zit véél sneller het uiteinde van het haar bereiken en zo krijg je een vette uitstraling en moet je vaker wassen. Als je hiervoor het juiste product gebruikt, voorkom je dat je het haar beschadigt en zorg je ervoor dat het vochtgehalte in het haar op het juiste peil blijft.

Uiteraard is het gebruik van een goed stylingproduct belangrijk om jouw kapsel op de gewenste manier te modelleren. Je haar zit dan de ganse dag goed door een kleine hoeveelheid van dit stylingsproduct door je nat of vochtig haar te verspreiden. Als je een kwalitatief product kiest, hoef je er de hele dag niks meer aan te doen en voorkom je dat je haar extra vet wordt door het gebruik van het product.

Je zal vaker naar het kapsalon moeten dan dat het misschien vroeger was. Dit moet je echter niet als een nadeel zien. Als je kiest voor Kapsalon Ria kun je kiezen voor een heerlijk hair-treatment. Een moment voor jezelf waar je echt naar uit kan kijken. Met kort haar heb je dus vaker een reden om naar de kapper te gaan en te genieten van het onthaasten.

Op een enkele uitzondering na. Eigenlijk zijn er twee haarproblemen die een reden zijn om niet voor een bob stijl te kiezen. Weerborstels en pluizige permanenten, staan erom bekend om te ontsnappen aan alle controle en geven dus heel wat problemen, zelfs voor een bob, zeker voor een bob met pony. Het is vrij onwaarschijnlijk dat vrouwen met een intensieve permanent kunnen genieten van een bob (pyramide-effect)

Nu en dan een stijltang gebruiken om je haren letterlijk glad te strijken, kan geen kwaad. Maar gebruik wel een aangepast product om je haren tegen de hitte te beschermen. Een heat protection spray verstuif je bijvoorbeeld simpelweg in je haar, waarna je lokken beter bestand zijn tegen de warmte.

Glansspray doet wat het beloofd: ze zorgt voor glans. Gebruik ze als afwerking van bij het stylen van je kapsel.

VRAGEN
z
Contact