m

Haarverzorging

Veelbelovende uitmuntendheid in alles wat we doen. Kom en probeer het!

Uw haar is de kroon die je nooit afzet

Glanzend haar staat voor jeugdigheid en gezondheid. Geen wonder dat zoveel vrouwen zoeken naar een professionele hair-expert om hun haren meer te laten glanzen. Uw erkende hair-expert: Ria.

Een kappersbeurt wordt een echte beleving ! tijdens de deep treatments behandeling worden haar-en hoofdhuid op een unieke manier gereinigd en verzorgt met pure biologische ingrediënten. Elke verzorging is gepersonaliseerd en wordt voorafgegaan door een analyse . het haartype en de toestand van de hoofdhuid worden in kaart gebracht.

’t Is zalig en zeer goed voor haar-en hoofdhuid

Werkelijk iedereen heeft deugt van een unieke haarverzorging met een stevige eco-formule

Herstellen doe je niet alleen van binnen uit, maar ook van buiten uit. Gezond haar komt ook niet enkel van binnen uit en is niet alleen het resultaat van een gezonde hoofdhuid. Je moet het haar ook van buiten uit herstellen. Het haaroppervlak bestaat uit de haarschubben, en dat is precies wat we met het blote oog zien. Wanneer ze gesloten zijn kan het licht makkelijker weerkaatsen. Mooi, gezond en glanzend haar begint met gezonde haarschubben. Een complex van B-vitamines omhult de haarschubben, terwijl Prodew 500 de interne en externe schacht aanpakt. Resultaat? Een goed gevoed, gezond en glanzend haar.

Al ruim 20 jaar staat Ria paraat met haar kennis over haar. Als hair-expert analyseert, adviseert en mixt ze de voor u meest geschikte haarverzorging.

Ze raad u uitsluitend een haarverzorging aan die jij nodig hebt.

CURE

Waarom is het interessant om langs te komen bij Kapsalon Ria ?

 • Doeltreffende tips: haar herstellen, haar versterken, haar voeden
 • Diepgaande en effectieve spa behandeling
 • Haarproducten met ecolabel
 • Droge haarpunten verzorgen
 • Breekbaar haar, dof haar of droog haar boosten
 • Gevoelige hoofdhuid kalmeren en behandelen

Een verzorging vinden die op je lijf geschreven is? Dat is super want Ria helpt je graag! Ze runt haar gezellige kapsalon in Sint-Lenaarts, een deelgemeente van Brecht.

Ria is een erkend haarexpert en zet de gezondheid van je haar met stip op één. Als toekomst bewuste zaak gebruikt ze natuurlijke haarproducten met een ecologisch kwaliteitslabel. Dit betekent dat de producten zijn onderworpen aan strenge ecologische vereisten en alle plantaardige extracten zijn 100% biologisch (in tegenstelling tot andere standaarden die slechts 95% of zelfs minder hebben als vereiste).Ze biedt je een intense en super verzorgende mixologie aan met onmiddellijk resultaat op je haar en hoofdhuid. Na de behandeling, krijg je enkele eenvoudige tips mee naar huis om je net-van-de-kapper-uitstraling zo lang mogelijk te behouden, zo wordt je schitterende glans en gezonde look bewaren, boosten en uitstralen kinderspel.Wie binnenwandelt in haar kapperszaak mag zich voorbereiden op een warme, spontane & vriendelijke sfeer. Een topservice is de basis van je bezoek.

Voordelen van haar-en hoofdhuidverzorging :

 • Versterkt en hersteld beschadigd haar
 • Geeft meer vitaliteit en een ultieme glans
 • Kalmeert de hoofdhuid
 • Geeft het haar kracht, bouwt op en beschermd
 • Voorziet de nodige vitamines en mineralen
 • Stabiliseert de ph balans
 • Elimineert de pluizen en tegelijkertijd de onhandelbare textuur
 • Voedt en hydrateert
 • Werkt ontspannend, is rustgevend

Wil jij die natuurlijke, luxueuze glans voor je nieuwe look?

Veelgestelde vragen

Haartips van Ria

Je haren meer wassen dan nodig zorgt ervoor dat ze hun natuurlijke oliën en vocht verliezen, en net dat hebben je haren nodig om mooi te glanzen. Afhankelijk van wat je doet, is meestal twee keer per week je haar wassen meer dan voldoende. Je kan tussendoor gerust droogshampoo gebruiken om je lokken fris te houden, gebruik hem op de wortels van je haren.

Je kan de beauty behandeling van bij kapsalon Ria gerust thuis verder zetten

Kapsalon Ria werkt met natuurlijke ecologische haarverzorging. Zij adviseert resoluut voor milde producten met ecolabel zoals zachte shampoos, voedende conditioners en long lasting stylproducten. Spoel je haar altijd goed uit om alle shampooresten te verwijderen.

Je haren na het wassen nog eens spoelen met koud water kennen we ondertussen al wel. Ja, je haren gaan ervan glanzen maar brrrr… wat is dat koud! Aangenamer is het om na het brushen nog eens met koude lucht over je haren te gaan. Dit heeft hetzelfde effect als spoelen met koud water.

Hoe je het ook draait of keert: glanzende haren zijn gezonde haren en dan is het gebruik van goede producten altijd aangewezen. Geef je haar een beetje extra liefde in de vorm van een aangepaste verzorging na de voor u, door Kapsalon Ria geadviseerde shampoo. Breng deze aan op nat of handdoek droog haar, even laten inwerken, spoelen en klaar.  Zorg er dus voor dat je haren gezond blijven, maak gebruik van haar goede raad en vergeet niet om regelmatig van verzorging te switchen.

De juiste haarborstel is belangrijker dan je denkt. Sommige exemplaren beschadigen je haar, maken het dof en breken ze af. En door al die korte afgebroken stukjes lijkt je kapsel onverzorgd. Gebruik daarom een borstel die je haren niet pijnigen. Kies een kwalitatieve borstel met flexibele, zachte pinnetjes waardoor je makkelijk door je haar kunt glijden, of voor eentje met natuurlijk haar. Ze zijn misschien iets duurder, maar wél ultrazacht voor je lokken zodat ze mooi blijven glanzen. Borstel je haar niet té vaak om haaruitval en beschadiging te voorkomen. Wees bovendien extra voorzichtig als je haar nat is, want dan is het extra breekbaar. Wacht tot je haren al wat zijn opgedroogd aan de lucht en werk altijd zachtjes van onder naar boven om knopen weg te halen.

De beste manier om je haar glanzend en gezond te houden, is door elke 6 tot 8 weken naar kapsalon Ria te gaan. Het knippen en extra verzorgen van je haarpunten zorgt ervoor dat ze niet zo gemakkelijk gaan splijten, én dus ook de glans uit je haar niet kunnen weghalen.

Inderdaad, de zomer is geen geweldige tijd voor je haren, aangezien de zon je haren uitdroogt. Ga je daarbij ook nog vaak zwemmen? Dan is het dubbel opletten want ook chloor is niet lief voor je haren. Gebruik een aangepast zonneproduct voor je haren en maak ze eerst even nat, voor het zwemmen, zo zal ze minder chloor opnemen.

VRAGEN
z
Contact