Image Alt

Over Ons

Jij wilt die beauty experience!

Expert en specialist!

Jij wilt niet zomaar naar de kapper.

Jij wilt niet zomaar een goede kapper met topservice. Maar jij wilt naar een expert en specialist. Jij wilt niet zomaar naar de kapper. Jij wilt die beauty experience!

‘ Beleving ‘ is het sleutelwoord. Vandaag de dag gaan de mensen al lang niet meer enkel en alleen voor hun haar naar de kapper. Met deze visie ben ik in zee gegaan met ICON, een prestigieus merk met natuurlijke grondstoffen, stuk voor stuk vegan en niet getest op dieren. Deze milieuvriendelijke, duurzame grondstoffen stellen ons in staat om ook onze impact op het milieu te beperken.

‘ Rust ‘ staat centraal, even ontsnappen aan het drukke leven of de dagelijkse sleur. Bij Kapsalon Ria krijg je de tijd om te genieten. Verwennerij … tijdens de behandeling.

Ik ben Ria Van Elsackers, een zeer gedreven kapster met een luisterend oor. Ik  streef naar het tevreden stellen van mijn klanten. Ik bied het meest geschikte kapsel aan.

Mijn hobby is mijn beroep en daardoor werk ik met ongekend veel passie. Ik neem de nodige tijd voor mijn klanten en mix de kleur-of verzorging op maat. Zo verkrijg je die perfecte look die precies bij jou past.

Hoe blijer je bent met jouw haar, hoe meer zelfvertrouwen je uitstraalt. Haren mooier en gezonder maken door middel van het toepassen van nieuwe technieken in combinatie met een gespecialiseerde haarexpertise. Mijn doel is om elke dag mensen mooier te maken. Door jarenlange werkervaring en gedegen opleidingen bied ik mijn klanten die speciale, ongekende meerwaarde.

In mijn vrije tijd vind je mij dikwijls terug bij een kappersopleiding. Bij mooi weer kan je mij af en toe tegenkomen met de fiets op weg voor een pannenkoek of een ijsje met de kleinkinderen. Ook een goed boek geeft mij ontspanning.

Wil jij de waarde van een kapsalon met professionele skills, verantwoording, persoonlijkheid en passie ontdekken?

Beleving
z
Contact